Trouba De Dietrich DOP8785X , nerez


Cena
49 990 Kč

Výrobce

Kód produktu
P00218

Skladem
ks

Multifunkční pyrolytická trouba; Barevné provedení Platinum v kombinaci nerezu, černého skla a mědi; Intuitivní a přehledné ovládání díky velkému 6“ grafickému TFT displeji Connaisseur s barevnými snímky a obrázky pokrmů; 12 pečících funkcí trouby včetně Multifunkce+, horkovzdušného pečení, udržování v teple nebo pečení chleba; Režim Chef s vlhkostním čidlem Perfect Sensor: plně automatické pečení až pro 15 druhů pokrmů; Režim nízkoteplotního pečení až pro 10 druhů pokrmů; Kulinářský průvodce až pro 50 různých druhů pokrmů; Režim Cukrář pro 14 francouzských sladkých receptů; Funkce Sušení a Sabat; Variabilní gril se 4 stupni výkonu; Automatické pyrolytické čištění PyroAuto / 3 úrovně pyrolytického čištění včetně PyroExpress 59 min.; Funkce pomalého dovírání a otevírání trouby dveří trouby SOFT CLOSE; Vždy chladná dvířka trouby COLD DOOR se 4 snadno demontovatelnými skly; Objem trouby 73 l; En. třída A+; Příslušenství: šestiúrovňové boční vodící rošty, teleskopické výsuvy plechů, 2 bezpečnostní horizontální rošty, hluboký plech, 2 poloviční rošty na polévání; Rozměry pro vestavbu (VxŠxH): 585 x 560 x 550 mm

Více

Trouby De Dietrich Vám přinášejí exkluzivní technologii pro zcela autonomní přípravu pokrmů. Pečení nebylo nikdy jednodušší.

Funkce "Chef" umožňuje maximálně snadnou přípravu až 17 nejoblíbenějších pokrmů v plně automatickém režimu. Postačí pouze 3 kroky:
1. v menu funkce Chef zvolit příslušný pokrm
2. vložit pokrm do úrovně trouby, kterou Vám sama na displeji doporučí
3. spustit pečení

Technologie „Chef“, patentovaná společností De Dietrich, se pomocí sofistikovaných algoritmů postará o vše ostatní. Sama si nastaví vhodný typ pečení, ideální teplotu pečení a správný čas přípravy. Díky dokonale přesnému teplotnímu a vlhkostnímu čidlu Perfect Sensor si trouba neustále hlídá celý proces pečení a poskytuje zpětnou vazbu elektronickému regulátoru, který průběžně upravuje všechny parametry pečení pro naprosto bezchybný výsledek.

Nízkoteplotní pečení

Tento šetrný, pozvolný a rovnoměrný způsob pečení při teplotách pohybujících se v rozmezí 73 až 100 °C je ideální pro přípravu obzvláště jemného a chutného masa. Nízkoteplotní pečení bylo donedávna doménou zejména špičkových profesionálních kuchařů, jelikož v běžných troubách tento proces vyžaduje trpělivost, cit a značné zkušenosti. Naštěstí díky plně automatickým nízkoteplotním programům v troubách De Dietrich si může tento vybraný způsob úpravy dopřát každý, navíc s garancí bezchybných výsledků.

S troubou vybavenou technologií pyrolytického čištění můžete starosti s čištěním trouby jednou provždy hodit za hlavu. V menu trouby si pouze zvolíte jeden z dostupných režimů pyrolytického čištění dle míry zašpinění a o zbytek se trouba postará sama.